Το κατάστημα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση

Η Eco Wash It είναι μια νέα επιχείρηση, που δρομολογήθηκε με πρωτοστάτη της μια πράσινη ιδέα και υλοποιήθηκε με οικολογική συνείδηση τον Ιούνιο του 2014. Σας προσφέρει ένα χώρο απολύτως κατάλληλο για την απαιτούμενη περιποίηση που χρειάζεται το όχημά σας.

Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, με πολυετή εμπειρία στο βιολογικό καθαρισμό και το γυάλισμα – κέρωμα, καταφέρνουμε το όχημά σας να δείχνει ξανά σαν καινούριο. Με τη βοήθεια του Optima Steamer, των πιο σύγχρονων μηχανημάτων στην Ελλάδα και τη δύναμη του ατμού, παρέχουμε ένα ποιοτικό και προπάντων επαγγελματικό αποτέλεσμα.

eco-shopΕπίσης το κατάστημά μας, διαθέτει Eco shop, στο οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας όπως πατάκια, υαλοκαθαριστήρες, προστατευτικά καλύμματα για τα καθίσματα σε διάφορα χρώματα και μεγάλη ποικιλία αρωματικών αυτοκινήτου και σε μορφή σπρέι.

Ο χώρος αναμονής μας αποτελείται από καθιστικό σαλόνι με τραπέζι και ανακαινίστηκε ουτώς ώστε να απομονώνεται ο θόρυβος, να υπάρχει περισσότερη ησυχία και ταυτόχρονα να έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε την δουλειά μας. Παρέχουμε δωρεάν Wi-Fi και ρόφημα της επιλογής σας (καφέ, τσάι) για πιο ευχάριστη αναμονή.

 

 

Στόχος μας είναι όλοι οι πελάτες μας να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.